EOSCommunity.org Forums

Issue using ANCHOR login into WAX

I have an ISSUE using ANCHOR WALLET trying to log in into a game… when i see the request in the screen i scan it with the APP on my phone but i get an error saying:

you do not have any account loaded on the blockchain of this transaction

I create my wallet 3 days ago and i didnt use it for nothing more than log into this game.

I get this on eos.greymass.com

{“server_version”:“3c9661e6”,“chain_id”:“aca376f206b8fc25a6ed44dbdc66547c36c6c33e3a119ffbeaef943642f0e906”,“head_block_num”:272126470,“last_irreversible_block_num”:272126144,“last_irreversible_block_id”:“103850c072c7e3fe0180bffd77a50a7e6988a54ff582ebe894aae6027b81b7e1”,“head_block_id”:“10385206809a938e90e914607fac26fd4a544dd87cbd6f41ad3a46c5d66da2b1”,“head_block_time”:“2022-10-08T14:21:00.500”,“head_block_producer”:“atticlabeosb”,“virtual_block_cpu_limit”:200000,“virtual_block_net_limit”:1048576000,“block_cpu_limit”:200000,“block_net_limit”:1048576,“server_version_string”:“v3.1.0”,“fork_db_head_block_num”:272126470,“fork_db_head_block_id”:“10385206809a938e90e914607fac26fd4a544dd87cbd6f41ad3a46c5d66da2b1”,“server_full_version_string”:“v3.1.0-3c9661e67e5f66234871f967f28d1662bf1905b6”,“total_cpu_weight”:“383790152323905”,“total_net_weight”:“96299055538214”,“earliest_available_block_num”:271951090,“last_irreversible_block_time”:“2022-10-08T14:18:17.500”}

and in wax.greymass.com i get this

{“server_version”:“12902721”,“chain_id”:“1064487b3cd1a897ce03ae5b6a865651747e2e152090f99c1d19d44e01aea5a4”,“head_block_num”:207554361,“last_irreversible_block_num”:207554025,“last_irreversible_block_id”:“0c5f05e982b066663df5a3fab892c6bc8724620e18648582ca06994faca6a661”,“head_block_id”:“0c5f07396dab0b369fe52257e52d69159270cb643fd8d8571d1853bbb2f57233”,“head_block_time”:“2022-10-08T14:23:23.500”,“head_block_producer”:“alohaeosprod”,“virtual_block_cpu_limit”:935421,“virtual_block_net_limit”:1048576000,“block_cpu_limit”:200000,“block_net_limit”:1048576,“server_version_string”:“v2.0.12wax02”,“fork_db_head_block_num”:207554361,“fork_db_head_block_id”:“0c5f07396dab0b369fe52257e52d69159270cb643fd8d8571d1853bbb2f57233”,“server_full_version_string”:“v2.0.12wax02-12902721dbd9c8a8d2734ede4f8978c1ce8c17b8”}

Any help will be aprreciated